Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان پردیس از تخریب و قلع و قمع ۱۷ بنای غیرمجاز در مناطق خوش آب و هوای پردیس خبر داد. - اخبار استانها -

سید محمد قریشی در گفت‌وگو با خبرگزاری تسنیم در پردیس، با اشاره به تخریب بناهای غیرمجاز اظهار داشت: در راستای حفظ وحراست از اراضی زراعی و باغی شهرستان پردیس و با استناد به تبصره 2 ماده 10 و ماده 3 با دستور  دادستان پردیس و همکاری نیروی انتظامی 17 مورد ساخت وساز غیر مجازدر روستای کرشت از مناطق خوش آب و هوای شهرستان پردیس تخریب وبه حالت اولیه خود بازگشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: متصرفان با تغییر کاربری 30 هزار مربع از اراضی مرغوب کشاورزی و باغات شهرستان پردیس که اقدام به ساخت و سازهای غیر مجاز شامل ساختمان، ویلا، دیوار کشی، استخر و محوطه سازی کرده بودند تخریب وآزاد سازی شد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان پردیس در ادامه گفت: شهرستان پردیس یکی از مناطق خوش آب و هوای شرق استان تهران است لذا خریداران باید مراقبت کنند که برای خرید زمین واملاک گول افراد سودجو را نخورند و قبل از هر گونه خرید و انجام معاملات ملکی از ادارات ذیربط و امور اراضی جهاد کشاورزی استعلام کنند تا مبادا دچار ضرر وزیان مالی گردند.

110 هکتار از اراضی ساوجبلاغ آزادسازی شدروایت وزیر کشور از طرح آزادسازی سواحل/ به دنبال "رضایتمندی" مردم بودیم/ برخورد با هنجارشکنان سواحل45 هکتار از اراضی‌ کشاورزی و دو هکتار از حریم رودخانه "فشند" ساوجبلاغ آزادسازی شد

قریشی تصریح کرد:اراضی آزاد سازی شده موقعیت مناسبی برای احیای کشاورزی دارد و باتوجه به پتانسیل‌های  موجود در نوع خاک وآب و هوای پردیس این اراضی آمادگی  کشت گیاهان دارویی، گل محمدی و زعفران را دارد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان پردیس در پایانخاطرنشان کرد: اراضی کشاورزی شهرستان پردیس در طرح کاداستر ثبت شده و تیم‌های عملیاتی و گشت‌های اموراراضی تمامی اراضی و باغات شهرستان پردیس را کنترل و پایش می کنند و افراد سودجود اجازه هیچ گونه دخل و تصرفی در این مناطق را ندارند.

 

 

انتهای پیام/ی

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کشاورزی شهرستان پردیس جهاد کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۴۲۶۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی برداشت ۶۰۰۰ تن کلزا در مزارع لرستان

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی لرستان از پیش‌بینی برداشت حدود ۶۰۰۰تن کلزا در مزارع این استان خبر داد. - اخبار استانها -

کامران پیرزادی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در خرم‌آباد با اعلام اینکه بیش از 90درصد روغن خوراکی  موردنیاز کشور از طریق واردات روغن یا دانه روغنی تأمین می‌شود، اظهار داشت: کشت دانه‌های روغنی برای خودکفایی و کاهش وابستگی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

او با بیان اینکه کلزا یکی از محصولات اساسی و استراتژیک برای تأمین روغن است، اضافه کرد: دانۀ کلزا حاوی بیش از 46درصد روغن است.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به وجود پروتئین 39درصدی در کنجالۀ کلزا، اعلام کرد: کنجالۀ این محصول درصد پروتئین بیشتری از سویا دارد و می‎‌تواند به‌عنوان  خوراک دام و جایگزین سویا استفاده شود.

پیش‌بینی برداشت 150هزار تن جو در لرستان

پیرزادی با بیان اینکه کاشت کلزا در تناوب با غلات باعث کاهش آفات و بیماری‌ها  در محصولات زراعی و افزایش محصول می‌شود، تأکید کرد: این محصول در توسعۀ صنعت پرورش زنبورعسل هم اثرگذار است.

او بیان کرد: 3504 هکتار سطح زیر کشت دانۀ روغنی کلزا  در لرستان طی سال زراعی جدید است و میانگین عملکرد این محصول نیز 1.7 تن در هر هکتار است.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی لرستان عنوان کرد: کلزا در سلسله، خرم‌آباد، کوهدشت، پلدختر و  دورود نسبت به سایر شهرستان‌های این استان بیشتر کشت و تولید می‌شود.

پیرزادی اعلام کرد: مبارزۀ شیمیایی با علف‌های هرز کلزا در سطح 768 هکتار به‌صورت پیش‌رویش و مبارزه با علف‌های هرز کشیده‌برگ در 3000هکتار از اراضی لرستان انجام شده‌است.

او با اشاره به مبارزه با علف‌های پهن‌برگ کلزا در سطح 290هکتار از مزارع لرستان، اضافه کرد: مبارزۀ شیمیایی با آفات این محصول در سطح 2538هکتار از مزارع این استان انجام شده‌است.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی لرستان تأکید کرد: بیشتر ارقام گندم کشت‌شده در مزارع این استان به بیماری زنگ زرد حساس است.

پیرزادی هشدار داد: کشاورزان به‌دلیل بارندگی‌های اخیر و وجود شرایط لازم برای گسترش زنگ زرد در صورت مشاهده علائم این بیماری مزارع خود را با مشاورۀ کارشناسان سم‌پاشی کنند.

انتهای پیام/ 644/.

دیگر خبرها

  • جلسه ستاد برداشت سال زراعی ۱۴۰۳_۱۴۰۲ برگزار شد
  • برداشت خیار سبز در شهرستان قیروکارزین
  • برداشت گل محمدی از باغات سیستان وبلوچستان
  • تخریب ۳۰۰ قنات جنوب سیستان و بلوچستان در سیل اخیر
  • افزایش ۲۰ درصدی رها سازی آب از سد زولاچای سلماس
  • برگ درخت انگور سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی
  • پیش‌بینی برداشت ۶۰۰۰ تن کلزا در مزارع لرستان
  • تخریب دو ساخت و ساز غیر مجاز در اراضی کشاورزی نهاوند
  • برداشت گل محمدی از باغات بابل
  • قیمت گذاری 15 پرونده امور زمین در عباس آباد